Dostava robe

1. Po prijemu Vaše porudžbine, dobićete automatsku poruku sa potvrdom porudžbine kao i detalje isporuke, ukoliko ne dobijete poruku znači da porudžbina nije potvrđena. U tom slučaju posetite sajt ponovo i proverite da li su proizvodi još uvek u korpi i potvrdite kupovinu. Potrebno je da nama i vama stigne mail sa porudžbenicom. Ukoliko se to ne desi javite nam se na pelene@dajdaj.com ili putem telefona 063/ 8289 792, kako bi proverili gde je došlo do greške.

2. Sve porudžbine se trudimo da pošaljemo u roku od 48h, ukoliko neki proizvod ili određena boja nisu dostupni kontaktiraćemo vas u cilju pronalaženja najboljeg rešenja. Tokom vikenda i praznika sve porudžbine šaljemo prvog radnog dana.

3. Kada pošaljemo porudžbinu dobićete automatsku poruku sa brojem pošiljke. Robu šaljemo kurirskom službom City Express, troškovi isporuke su 155,00 dinara za porudžbine do 2.000,00 dinara, za porudžbine preko 2.000,00 dinara dostava je besplatna.

4. Ukoliko imate određeno vreme kada znate da ćete biti na adresi naznačenoj za dostavu, u napomeni porudžbine navedite u kom periodu vam odgovara da bude dostava (na primer: dostaviti paket najkasnije do 12h jer posle toga nećete biti kod kuće) i mi ćemo vaše želje preneti kurirskoj službi. Nažalost, ne možemo da garantujemo da će dostava biti u naznačenom periodu, praksa je da vas kurir pozove pre isporuke. Ukoliko želite da sa kurirskom službom direktno dogovorite vreme dostave paketa, putem mejla ćemo vas obavestiti o broju vaše pošiljke i dati vam telefon kontakt centra kurirske službe kako biste od njih dobili broj mobilnog telefona kurira zaduženog za vaš rejon i direktno stupili sa njim u kontakt.

5. Ukoliko ne budete kući u trenutku isporuke kurir će Vas pozvati i pokušati isporuku narednog dana. Ukoliko se ni drugog dana ne izvrši isporuka pošiljka će biti vraćena. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci ili je potrebno da se promene podaci za isporuku, molimo da nas o tome blagovremeno obavestite. Ukoliko Vam roba ne stigne u roku od 7 dana od dana poručivanja molimo da nas kontaktirate na mail pelene@dajdaj.com.

Dostava u inostranstvu

Daj Daj d.o.o. šalje svoje pakete u zemlje regiona i Evrope. Dostavu vršimo putem usluga Pošte Srbije na adresu naznačenu u vašoj porudžbini. Cena dostave zavisi od zemlje i težine paketa i iznosi od 10-20€. O tačnom iznosu troškova dostave ćemo vas obavestiti e-mailom po prijemu porudžbenice. Pakete u inostranstvo šaljemo u roku od 2-4 dana, očekivano vreme dostave je 7-10 dana. Kada pošaljemo pošiljku prosledićemo Vam broj pošiljke, status vaše pošiljke možete pratiti putem sajta Pošte Srbije.

Za sve porudžbine van teritorije Srbije, obavezno je avansno plaćanje, platnim karticama ili direktnom uplatom na naš račun.

Napomena: Ako se u vašoj državi naplaćuje carina ili neka druga dažbina za ovu vrstu proizvoda, moguće je da će vam biti naplaćena uvozna carina. To zavisi isključivo od carinskih i drugih propisa u vašoj državi i mi na to ni na koji način ne možemo da utiču.

Trudimo se da učinimo svoje proizvode što dostupnijim, molimo vas za strpljenje, učinićemo sve što je u našoj moći da vam pravovremeno pružimo detaljne informacije o ukupnim troškovima koje ćete snositi.

Poručivanje i plaćanje >>>

Reklamacija proizvoda >>>

Sigurnost i privatnost podataka >>>

Uslovi kupovine >>>


Top sellers

New products

Specials