Osnovni podaci o firmi

Naziv: Daj Daj d.o.o.
Kneza Miloša 6, 11130 Kaluđerica, Beograd
Delatnost i šifra delatnosti: 1413 proizvodnja ostale odeće
Matični broj: 20759208
PIB: 107227015
web adresa: www.dajdaj.com
kontakt telefon: 063/82 89 792
kontakt email: pelene@dajdaj.com

Tačan opis ponuđenih roba i usluga

Svi proizvodi na našem sajtu su predstavljeni sa detaljnim opisima i informacijama o održavanju. Često postavljana pitanja u vezi sa našim proizvodima i korišćenjem možete naći na ovom linku. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije pozovite nas na 063/82 89 792 ili nam pišite na pelene@dajdaj.com, potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.

Kontakt podaci

E-mail: pelene@dajdaj.com
Kontakt telefon: 063/82 89 792

Poručivanje

Naše proizvode možete poručiti veoma jednostavno putem našeg sajta. Ako vam tokom poručivanja nešto nije jasno ili imate bilo kakvo pitanje slobodno nam se javite na pelene@dajdaj.com ili putem telefona 063/ 8289 792. Po prijemu Vaše porudžbine, dobićete automatsku poruku sa potvrdom porudžbine kao i detalje isporuke, ukoliko ne dobijete poruku znači da porudžbina nije potvrđena. U tom slučaju posetite sajt ponovo i proverite da li su proizvodi još uvek u korpi i potvrdite kupovinu. Potrebno je da nama i vama stigne mail sa porudžbenicom. Ukoliko se to ne desi javite nam se na pelene@dajdaj.com ili putem telefona 063/ 8289 792, kako bi proverili gde je došlo do greške.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, PDV je uključen u cenu. Plaćanje možete izvršiti na 3 načina:

- direktnom uplatom na naš žiro račun

- plaćanjem kuriru pri isporuci

- platnim karticama preko našeg sajta

Dostava robe i eventualna ograničenja

Dostava u Srbiji:

Sve porudžbine se trudimo da pošaljemo u roku od 48h, ukoliko neki proizvod ili određena boja nisu dostupni kontaktiraćemo vas u cilju pronalaženja najboljeg rešenja. Tokom vikenda i praznika sve porudžbine šaljemo prvog radnog dana. Kada pošaljemo porudžbinu dobićete automatsku poruku sa brojem pošiljke. Robu šaljemo kurirskom službom City Express, troškovi isporuke su 155,00 dinara za porudžbine do 2.000,00 dinara, za porudžbine preko 2.000,00 dinara dostava je besplatna.

Ukoliko imate određeno vreme kada znate da ćete biti na adresi naznačenoj za dostavu, u napomeni porudžbine navedite u kom periodu vam odgovara da bude dostava (na primer: dostaviti paket najkasnije do 12h jer posle toga nećete biti kod kuće) i mi ćemo vaše želje preneti kurirskoj službi. Nažalost, ne možemo da garantujemo da će dostava biti u naznačenom periodu, praksa je da vas kurir pozove pre isporuke. Ukoliko želite da sa kurirskom službom direktno dogovorite vreme dostave paketa, putem mejla ćemo vas obavestiti o broju vaše pošiljke i dati vam telefon kontakt centra kurirske službe kako biste od njih dobili broj mobilnog telefona kurira zaduženog za vaš rejon i direktno stupili sa njim u kontakt.

Ukoliko ne budete kući u trenutku isporuke kurir će Vas pozvati i pokušati isporuku narednog dana. Ukoliko se ni drugog dana ne izvrši isporuka pošiljka će biti vraćena. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci ili je potrebno da se promene podaci za isporuku, molimo da nas o tome blagovremeno obavestite. Ukoliko Vam roba ne stigne u roku od 7 dana od dana poručivanja molimo da nas kontaktirate na mail pelene@dajdaj.com.

Dostava u inostranstvu:

Daj Daj d.o.o. šalje svoje pakete u zemlje regiona i Evrope. Dostavu vršimo putem usluga Pošte Srbije na adresu naznačenu u vašoj porudžbini. Cena dostave zavisi od zemlje i težine paketa i iznosi od 10-20€. O tačnom iznosu troškova dostave ćemo vas obavestiti e-mailom po prijemu porudžbenice. Pakete u inostranstvo šaljemo u roku od 2-4 dana, očekivano vreme dostave je 7-10 dana. Kada pošaljemo pošiljku prosledićemo Vam broj pošiljke, status vaše pošiljke možete pratiti putem sajta Pošte Srbije.

Za sve porudžbine van teritorije Srbije, obavezno je avansno plaćanje, platnim karticama ili direktnom uplatom na naš račun.

Napomena: Ako se u vašoj državi naplaćuje carina ili neka druga dažbina za ovu vrstu proizvoda, moguće je da će vam biti naplaćena uvozna carina. To zavisi isključivo od carinskih i drugih propisa u vašoj državi i mi na to ni na koji način ne možemo da utiču.

Trudimo se da učinimo svoje proizvode što dostupnijim, molimo vas za strpljenje, učinićemo sve što je u našoj moći da vam pravovremeno pružimo detaljne informacije o ukupnim troškovima koje ćete snositi.

Izjava o konverziji

Sve naplate će biti izvršene u srpskoj valuti – RSD. Iznos koji će biti naplaćen sa vaše kreditne kartice se dobija konverzijom evra u RSD prema tekućem kursu Narodne Banke Srbije na taj dan. Kada se naplaćuje sa vaše kreditne kartice, ista suma se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursu asocijacija kreditnih kartica. Usled ovih konverzija, postoji mogućnost razlike naplaćene sume u odnosu na sumu izraženu na našem sajtu.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Daj Daj d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima kako bismo im pravovremeno dostavili odabrane proizvode, informisali ih u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi zaposleni u Daj Daj d.o.o., kao i poslovni partneri i saradnici odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici ni jednog trenutka nisu dostupni našem sistemu.

Reklamacija proizvoda

Za sva pitanja u vezi reklamacija molimo da nam se javite na 063/8289 792 ili nam pišete na pelene@dajdaj.com kako bi u što kraćem roku rešili situaciju. Ako ste u mogućnosti pošaljite nam fotografije oštećenog proizvoda na pelene@dajdaj.com. Za reklamaciju nije neophodno da sačuvate račun jer vodimo evidenciju svojih kupaca. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Reklamacija novog proizvoda

Nove, nekorištene i neoprane proizvode, bez oštećenja, možete vratiti ili zameniti u roku od 14 dana. Novac ćemo Vam vratiti kada primimo proizvode, troškove dostave snosite sami. Povraćaj novca ili zamenu proizvoda možete uraditi i u našem izložbenom prostoru, u Džordža Vašingtona 38, samo Vas molimo da nam se javite oko detalja. Ukoliko ste proizvode oprali jednom, ali ih niste koristili takođe ih možete vratiti, ali Vam u tom slučaju vraćamo ukupnu sumu umanjenu za 50%. Predlog: Ukoliko ste poručili paket pelena, a niste sigurni da li će vam odgovarati kroj ili veličina, operite samo jednu za probu.

Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu niste je dužni preuzeti, u tom slučaju ćemo u potpunosti zameniti oštećene proizvode ili izvršiti povrat novca. Preuzimanjem pošiljke potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod, zbog toga obratite pažnju pri preuzimanju.

Reklamacija korištenog proizvoda

Proizvode koje ste koristili možete reklamirati u roku od 6 meseci, ukoliko se pojavi konkretan nedostatak. Reklamacijom su u ovom slučaju obuhvaćeni nedostaci koji su nastali u proizvodnji (ukoliko vam otpadne driker, šav popusti ili lastiš nije ušiven za materijal...), a nisu obuhvaćeni nedostaci koji su nastali kao rezultat pogrešnog korišćenja ili održavanja. U cilju utvrđivanja uzroka problema proizvode šaljemo na ispitivanje u Institut CIS, kako bi proverili da li je proizvod održavan prema uputstvima. Ukoliko se ispostavi da su proizvodi tretirani sredstvima koja nisu preporučena, reklamaciju ne priznajemo. Svaki konkretan nedostatak ćemo pokušati popraviti, ukoliko to nije moguće zamenićemo ga sa novim proizvodom.

Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodima, a ne radi se o neispravnosti ili oštećenju, molimo vas da nam se obratite za podršku putem mejla, jer ponekad je u pitanju pogrešno nameštanje ili korišćenje i možemo Vam dati smernice kako da to rešite. Na našem sajtu možete naći dosta pitanja i smernica koje se odnose na korišćenje i održavanje naših proizvoda, koji Vam mogu biti korisni.

Ukoliko želite da proizvod ipak vratite, možete ga zameniti za druge proizvode, u manjoj ili većoj vrednosti, sa doplatom ili povraćajem novca u zavisnosti za koju se opciju opredelite. Proizvod koji menjate ili vraćate OBAVEZNO mora biti neoštećen, da nije korišćen (uključujući i pranje).

Povraćaj sredstava

Vraćanjem proizvoda a bez zamene za neki drugi, dobijate svoj uložen novac na isti onaj način koji ste vi platili, gotovina ili na račun sa koga ste platili platnom odnosno kreditnom karticom. U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Daj Daj d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

Poručivanje i plaćanje >>>

Dostava robe >>>

Reklamacija proizvoda >>>

Sigurnost i privatnost podataka >>>


Top sellers

New products

Specials

  • Torbica za uloške
    Pad Pouch

    Not available! 100% polyester. A...

    280,00 RSD 350,00 RSD