Jastučnica 50x70cm

JAS02

Neuer Artikel

1 250,00 RSD

-20%

1 000,00 RSD

Reduzierter Preis!

NICHT VERFÜGBAR!

100% bambus.
Mekana i nežna jastučnica, dimenzija 50x70 cm. Preporučuje se za decu i osobe sa osetljivom i problematičnom kožom.

Izrađena od mekanog i prozračnog bambus frotira DajDaj jastučnica je idealan izbor za sve koji žele prijatan san, posebno osobe koje se pojačano znoje tokom noći. Prozračno frotir tkanje omogućava odličnu respiraciju tokom višesatnog sna i smanjuje znojenje u predelu glave i vrata. Kod osoba koje imaju osetljivu ili problematičnu kožu umirujuće deluje na dermatitis, normalizuje problematičnu kožu lica i smanjuje pojavljivanje akni i bubuljica. Izuzetan osećaj mekoće i udobnosti obezbeđuje miran i prijatan san.

Navlaka je napravljena bez dugmića, tako da obezbeđuje maksimalnu udobnost i potpuno je bezbedna i za malu decu. Jastuk se namešta u džep jednostavno i lako i ne beži. Veličina 50x70cm odgovara većini anatomskih jastuka. DajDaj jastučnica je dostupna i u dimenziji 40x60cm, ukoliko imate jastuk drugih dimenzija postoji mogućnost izrade po meri.

Waschen und Pflegen

Prati na 40-60⁰ sa manjom dozom praška (1/2 ili 1/3 od preporučene doze) koji ne sadrži dodatke. Nemojte dodavati omekšivač ili izbeljivač jer mogu oštetiti materijal. Idealan broj obrtaja centrifuge je 1000-1200 zbog lakšeg sušenja. Ukoliko jastučnice sušite u mašini, koristite srednji program, kao za peškire. Kad god je moguće sušite jastučnice na suncu, u zimskom periodu sušite ih uz izvor grejanja. Zbog izrazite mekoće materijala, nema potrebe za peglanjem.

Bewertungen

Eigene Bewertung verfassen

Jastučnica 50x70cm

Jastučnica 50x70cm

NICHT VERFÜGBAR!

100% bambus.
Mekana i nežna jastučnica, dimenzija 50x70 cm. Preporučuje se za decu i osobe sa osetljivom i problematičnom kožom.

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

30 andere Artikel der gleichen Kategorie: