Poručivanje i plaćanje

1. Naše proizvode možete poručiti veoma jednostavno putem našeg sajta. Ako vam tokom poručivanja nešto nije jasno ili imate bilo kakvo pitanje slobodno nam se javite na pelene@dajdaj.com ili putem telefona 063/ 8289 792.

2. Pri pregledu proizvoda odaberite količinu koju želite i kliknite na dugme Dodaj u korpu. Po poručivanju prvog proizvoda možete nastaviti kupovinu ili ukoliko ste odabrali sve što želite kliknite na dugme Nastavite za naplatu koja će vas preusmeriti na stranicu gde je potrebno da unesete svoje podatke. Registracija pri poručivanju proizvoda nije obavezna ali će Vam olakšati kupovinu sledeći put, pošto će Vaši podaci ostati sačuvani.

3. Pri kupovini obratite pažnju na veličinu i boju proizvoda koje birate. U svakom trenutku klikom na ikonicu korpe možete pregledati proizvode koje ste izabrali i izvršiti promenu ukoliko je potrebno.

4. Kada popunite podatke za slanje potrebno je da izaberete način plaćanja. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, PDV je uključen u cenu. Navedeni iznos možete platiti direktno na naš račun, pri potvrdi ove opcije dobićete sve potrebne podatke za uplatu. Možete platiti kuriru pri isporuci ili platnim karticama.

Plaćanje platnim karticama

Sve naplate će biti izvršene u srpskoj valuti – RSD. Iznos koji će biti naplaćen sa vaše kreditne kartice se dobija konverzijom € u RSD prema tekućem kursu Narodne Banke Srbije na taj dan. Kada se naplaćuje sa vaše kreditne kartice, ista suma se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursu asocijacija kreditnih kartica. Usled ovih konverzija, postoji mogućnost razlike naplaćene sume u odnosu na sumu izraženu na našem sajtu.

Plaćanja na rate

5. Ukoliko posedujete platne kartice Banca Intesa možete koristiti pogodnost odloženog plaćanja na rate do 12 meseci bez kamate. Ukoliko imate kartice drugih banaka, takođe možete koristiti plaćanje na rate, u skladu sa uslovima koje vam vaša banka omogućava.

Dostava robe >>>

Reklamacija proizvoda >>>

Sigurnost i privatnost podataka >>>

Uslovi kupovine >>>


Verkaufshits

Neue Artikel

Sonderangebote