Reklamacija proizvoda

Za sva pitanja u vezi reklamacija molimo da nam se javite na 063/8289 792 ili nam pišete na pelene@dajdaj.com kako bi u što kraćem roku rešili situaciju. Ako ste u mogućnosti pošaljite nam fotografije oštećenog proizvoda na pelene@dajdaj.com. Za reklamaciju nije neophodno da sačuvate račun jer vodimo evidenciju svojih kupaca. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Reklamacija novog proizvoda

Nove, nekorištene i neoprane proizvode, bez oštećenja, možete vratiti ili zameniti u roku od 14 dana. Novac ćemo Vam vratiti kada primimo proizvode, troškove dostave snosite sami. Povraćaj novca ili zamenu proizvoda možete uraditi i u našem izložbenom prostoru, u Džordža Vašingtona 38, samo Vas molimo da nam se javite oko detalja. Ukoliko ste proizvode oprali jednom, ali ih niste koristili takođe ih možete vratiti, ali Vam u tom slučaju vraćamo ukupnu sumu umanjenu za 50%. Predlog: Ukoliko ste poručili paket pelena, a niste sigurni da li će vam odgovarati kroj ili veličina, operite samo jednu za probu.

Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu niste je dužni preuzeti, u tom slučaju ćemo u potpunosti zameniti oštećene proizvode ili izvršiti povrat novca. Preuzimanjem pošiljke potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod, zbog toga obratite pažnju pri preuzimanju.

Reklamacija korištenog proizvoda

Proizvode koje ste koristili možete reklamirati u roku od 6 meseci, ukoliko se pojavi konkretan nedostatak. Reklamacijom su u ovom slučaju obuhvaćeni nedostaci koji su nastali u proizvodnji (ukoliko vam otpadne driker, šav popusti ili lastiš nije ušiven za materijal...), a nisu obuhvaćeni nedostaci koji su nastali kao rezultat pogrešnog korišćenja ili održavanja. U cilju utvrđivanja uzroka problema proizvode šaljemo na ispitivanje u Institut CIS, kako bi proverili da li je proizvod održavan prema uputstvima. Ukoliko se ispostavi da su proizvodi tretirani sredstvima koja nisu preporučena, reklamaciju ne priznajemo.

Svaki konkretan nedostatak ćemo pokušati popraviti, ukoliko to nije moguće zamenićemo ga sa novim proizvodom.

Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodima, a ne radi se o neispravnosti ili oštećenju, molimo vas da nam se obratite za podršku putem mejla, jer ponekad je u pitanju pogrešno nameštanje ili korišćenje i možemo Vam dati smernice kako da to rešite. Na našem sajtu možete naći dosta pitanja i smernica koje se odnose na korišćenje i održavanje naših proizvoda, koji Vam mogu biti korisni.

Ukoliko želite da proizvod ipak vratite, možete ga zameniti za druge proizvode, u manjoj ili većoj vrednosti, sa doplatom ili povraćajem novca u zavisnosti za koju se opciju opredelite. Proizvod koji menjate ili vraćate OBAVEZNO mora biti neoštećen, da nije korišćen (uključujući i pranje).

Povraćaj sredstava

Vraćanjem proizvoda a bez zamene za neki drugi, dobijate svoj uložen novac na isti onaj način koji ste vi platili, gotovina ili na račun sa koga ste platili platnom odnosno kreditnom karticom. U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Daj Daj d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

Poručivanje i plaćanje >>>

Dostava robe >>>

Sigurnost i privatnost podataka >>>

Uslovi kupovine >>>


Verkaufshits

Neue Artikel

Sonderangebote