Konkurs za najmlađe manekene

Konkurs za najmlađe manekene

Kompanija „DajDaj“ poziva sve mame, tate, bake i deke, tetke i teče, stričeve i strine da učestvuju na Konkursu za izbor najmlađih manekena za prirodne i zdrave pelene, i pošalju fotografije svojih bebaca i bebirona.

DajDaj već pet godina brine o zdravlju naših beba, proizvodeći za njih najkvalitetnije pelene od sasvim prirodnog materijala – bambusa – bez ikakvih dodataka (samoupijajućih gelova i slično). Do sada smo „obukli" više od 3.000 beba, u preko pet zemalja, u regionu i Evropskoj uniji. Više od 5.000 zadovoljnih mama i srećne i zdrave dece su temelj našeg razvoja i u budućnosti. Posvećeni porodičnim vrednostima, u DajDaj radionici napravili smo i proizvode za mame, ali i proizvode za tate-vozače: udobne i meke navlake za sedišta.

PROPOZICIJE:

Pošaljite nam najmanje tri a najviše pet fotografija vaše bebe starosti 3 do 5 meseci - dok spava, dok se igra, tokom dojenja,…

Obavezno je da jedna fotografiju prikazuje interakciju bebe sa mamom.

Fotografije slati ISKLJUČIVO I SAMO na email adresu dajdajkonkurs@dajdaj.rs

Fotografije koje stignu drugim kanalima neće biti uzete u obzir na ovom konkursu!

Konkurs za najmlađe manekene DajDaj otvoren je do 26. maja 2017, u ponoć, kada će petočlani žiri na osnovu prispelih fotografija, odabrati male polufinaliste.

POLUFINALE:

Fotografije beba koje „dopuze“ do polufinala, a na osnovu odluke žirija, biće objavljene na Facebook stranici firme „DajDaj“, tako da će završni izbor malih manekena biti obavljen javno, u periodu 26 – 31. maj 2017.

FINALE:

Najmlađi manekeni biće odabrani na osnovu glasova žirija i na osnovu glasanja/LIKE opcije na Facebook stranici kompanije DajDaj.

Sve su bebe najslađe, tako da će naš žiri imati jako težak zadatak. Žiri će glasati na osnovu dobijenih fotografija i kriterijuma koje određuju fotograf i snimatelj, izabrati bebe koje ulaze u finale.

Odabrani manekeni firme „DajDaj“ i njihovi roditelji biće obavešteni lično o očekivanom vremenu snimanja i načinu angažovanja tokom snimanja.

Srećno svima!!!

Vaši #DajDaj Prijatelji